Workshop ‘Design je eigen t-shirt


Wil jij toffe me-time of quality-time met vriend(inn)en om even te ontsnappen aan deze stressvolle ratrace? Wil jij een t-shirt dragen dat je geluk, power, moed, liefde of zelfvertrouwen geeft wanneer je het even wat moeilijker hebt? Heb je er ooit over gedroomd je eigen kleding te designen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

In deze workshop ga je stap voor stap eenvoudige & elegante tekeningen leren maken. We gaan heel het t-shirt proces doorlopen, gaande van de tekening die jij met potlood en gom ontwerpt, de tips en tricks voor eenvoudig mooie tekeningen, de keuze van kleuren tot de uitleg over de professionele bedrukking die achteraf gedaan zal worden.

Tijdens en na deze workshop zit je vol creatieve energie en tegelijk zal je meer ontspannen zijn. Je krijgt nadien per post een unieke persoonlijke t-shirt met een custom made design waarvan je ook zelf de kleuren volledig hebt samengesteld uit een zeer uitgebreid assortiment. Deze workshop is gemaakt door en voor mensen en daarom maken we gebruik van t-shirts die ecologisch, organisch, vegan en fair wear zijn.

Voor wie? Voor volwassenen en kinderen die willen gaan voor minder stress en meer happiness. Er is geen basiskennis vereist. Het tekenen is voor zowel beginners als gevorderden.

Richttijd: 2,5u

Kost: lanceringsprijs aan 59 euro p.p. ipv. 79 euro p.p. incl. leverkost
Inclusief:
♡ Goodiebag met materiaal om van slag te gaan twv 10 euro
♡ Basis tekenles twv 30 euro voor 4 modules samen tegoed voor 2,5u creativiTIJD
♡ Duurzame t-shirt ter waarde van 30 euro bedrukt met een 100% unieke en voor jou gedigitaliseerde print twv 3 euro (omzetten en bewerken via een design programma).
♡ Verpakking en levering t-shirt aan huis na +- 3 weken twv 6 euro

Kortingen:
♡ 25% korting bij aankoop voor 1 mei. 59 euro p.p. ipv. 79 euro p.p. incl. leverkost
♡ EXTRA: korting van 3 euro op andere producten met dit reeds gedigitaliseerd design.
♡ Kom je de T-shirt liever zelf in Wilrijk halen? Dan krijg je 6 euro korting.

Online Workshops ♡ Coming soon ♡